top of page
REPRotterdam-179.jpg

REP ROTTERDAM

Personal Training

REPRotterdam-214.jpg

Persoonlijke begeleiding

Werk samen met een van onze gecertificeerde personal trainers om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Met onze 1-op-1 begeleiding kunnen we jouw trainingsroutine aanpassen om jouw doelen op een versnelde tijdlijn te behalen, waarbij we rekening houden met blessures, ervaring, zorgen en andere factoren.

 

Het werken met een coach brengt grote veranderingen met zich mee. Motivatie, verantwoordelijkheid en ondersteuning van een vertrouwde trainer zullen je helpen om door plateaus heen te breken, de vaardigheden en kracht te ontwikkelen die je altijd al wilde, terug te komen van blessures of obstakels in je leven, en nog meer plezier te beleven aan je training dan ooit tevoren.

 

Onze visie is om jou gedurende het traject alle aspecten van training en lifestyle te leren, zodat je na afloop zelfstandig door kunt gaan met het behalen en behouden van resultaten.

276073196_10159775765364806_9166573058475336526_n.jpg

Personal Training

Tijdens personal training bij REP Rotterdam draait het om jou. Wij geloven in persoonlijke service. Jouw resultaat is wat telt. Zit je niet lekker in je vel en wil je weer in vorm raken? Trainen voor een sportieve uitdaging of evenement? Afvallen? Extra begeleiding nodig om te herstellen van een blessure of operatie? Of heb je even een zetje in de juiste richting nodig? Personal Training kan je hierbij helpen. Samen met jou gaan wij aan de slag om resultaten te behalen.

Liever gezellig samen sporten? Dan is DUO personal training of small group training de beste keuze voor jou. Train samen met je partner, collega, vriend of vriendin en werk samen aan jullie doelstellingen.

 

Ondanks dat jullie samen in één uur trainen, werken we wel aan jullie individuele doelstellingen. Deze doelstellingen worden aan het begin van het traject bepaald. Ook wordt er een bijpassend trainingsschema en voedingsplan opgesteld. Tussentijds meten zorgt ervoor dat wij jouw persoonlijke resultaten kunnen garanderen.

bottom of page