top of page
REPRotterdam-7.jpg

REP ROTTERDAM

Wat is Hyrox?

REPRotterdam-261.jpg

Wat is Hyrox?

REP Rotterdam is official gym partner van HYROX

HYROX is een wereldwijde fitnessrace. Deelnemers van over de hele wereld strijden in exact hetzelfde format. De race begint met een run van 1km, gevolgd door 1 functionele beweging, die 8 keer wordt herhaald, die plaatsvindt in grote overdekte locaties, waardoor een unieke stadionachtige sfeer ontstaat voor alle deelnemers.

 

Wat is HYROX?

HYROX is gemaakt als de fitnessrace voor iedereen, maar laten we niet vergeten dat het nog steeds een fitnessrace is die training en voorbereiding vereist, zowel qua kracht als qua uithoudingsvermogen. 8 x 1 km hardlopen en 8 functionele trainingen! De ultieme uitdaging van je lichaam met natuurlijke vaardigheidsbewegingen die maximaal worden getest. Samen met Mintra Tilly, die de Race heeft ontworpen, kun je bij REP Rotterdam voorbereiden op jouw HYROX event!

 

Deelnemen aan HYROX

HYROX is echt toegankelijk voor iedereen: met 4 verschillende racecategorieën om uit te kiezen, is HYROX voor iedereen, ongeacht het fitnessniveau:

Open – zet in deze divisie je eerste HYROX PR voor een uitdagende, maar haalbare race voor iedereen.

Pro – voor de ervaren racer met zwaardere gewichten voor een meer uitdagende ervaring.

Dubbels – zoek een partner en ga de uitdaging aan als een paar, samen rennend maar met verdeling van de oefeningen.

Estafette – kom samen met je vrienden of familie en race de estafette waarbij elk lid van het team 2 keer 1 km en 2 trainingen doet.

bottom of page